Musiikkia promo cd:lle

Yleinen keskustelupalsta

Valvoja: ntf

jah
Newbie
Viestit: 2
Liittynyt: Ti Touko 02, 2006 11:25 am

Musiikkia promo cd:lle

ViestiKirjoittaja jah » Ti Touko 09, 2006 3:31 pm

Rockpolis koostaa kesän aikana oululaista musiikkia tupla cd:n verran. Mukaan otetaan 15 signattua ja 15 signaamatonta bändiä. Paketti julkaistaan DVD kotelossa, johon tulee mukaan 32 sivuinen nelivärinen hieno kirjanen, jossa esitellään bändejä kuvin ja yhteystiedoin. Lisäksi mukaan pääsevät oululaiset levy-yhtiöt ja tärkeimmät keikkapaikat. Promopakettia painetaan 500kpl, jotka toimitetaan mm. keikkamyyjille, levy-yhtiöille ja jakelijoille suomessa, lisäksi jakelijoille ja levy-yhtiöille ympäri maailman. Tärkein kansainvälinen kontakti tulee olemaan Popkomm messut Berliinissä syyskuussa. Nyt tarvitsemmekin teiltä bändeiltä ehdotuksia mahdollisesta omasta kappaleestanne, minkä haluaisitte kyseiselle kokoelmalle. Mikäli ehdokkaita tulee enemmän kuin levyille mahtuva määrä, valitsee Rockpoliksen asettama raati kokoelmalle pääsevät kappaleet. Tämä huvi ei maksa bändeille muuta kuin vaivan toimittaa kappaleet (mikäli ei löydy meidän arkistosta: http://www.rockpolis.fi/muokattavat/muut/Levylista.htm ) tai toiveet biiseistä . Lisäksi valitun bändin pitäisi toimittaa kelvollinen kuva ja bio.

Vaatimuksena on että biisi on oma, hyvä ja julkaistu / äänitetty vuonna 2005 tai jälkeen. Tallenteen on oltava hyvälaatuinen eli mankka / neliraiturituotteita ei kiitos, elleivät ole jotain käsittämättömän mahtavaa ja taiteellista.

Mikäli olette levy-yhtiöllä, niin toimittakaa myös sen yhteystiedot.

Tämä kaikki koskee myös oululaisia levy-yhtiöitä.Toimittakaa meille infot deadlineen mennessä. Sisältäen myös artistilistat. Jos kysymyksiä herää mahdollisissa tekijänoikeus / muissa raha-asioissa, niin ottakaa yhteyttä.

Materiaali / ehdotukset meille 16.6.2006 mennessä. Bändit valitaan viimeistään 21.7.

Soitella ja mailata voi jos kysymyksiä ilmenee.

Terveisin
JP
Projektiyhteyshenkilö
Rockpolis

Konduktöör:
Rockpolis Oulu
Hallituskatu 10
90100 Oulu
044-703 8275

Palaa sivulle “Yleistä”

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 2 vierailijaa