Sivu 1/1

Candyman Music -Uusi Julkaisukanava Dance musiikille-

Lähetetty: Ke Kesä 09, 2004 4:00 pm
Kirjoittaja Andy
CandymanMusic-TIEDOTE

www.candymanmusic.com

Kevät toi Suomen musiikkimarkkinoille uuden ja tuoreen tuotanto-yhtiön täyttämään aukkoa tällä hetkellä, muutamaa poikkeusta lukuun ottamatta, suppealle julkaisupolitiikalle Suomen dance-osastolla. Isojen levy-yhtiöiden tarkkaan laskelmoituihin hitti-tuotteisiin kyllästyneet Antti ”Candyman” Jakola ja Antti ”DJ Andy” Kälkäinen päättivät perustaa oman tuotanto-yhtiön nimeltään CandymanMusic, jonka tarkoituksena on antaa kanava julkaista erinäisiä dance-projekteja jo levyttäville artisteille, sekä alalla aloitteleville tuottajille.

Yhteistä CandymanMusic:in kautta julkaistavalle materiaalille on sen energisyys ja tanssittavuus, unohtamatta tarttuvia melodioita. CandymanMusic:in julkaisema materiaali on aina tarkkaan valittua. Laadun takaa se, että jokaista julkaisua on testattu erinäisillä tanssilattioilla ympäri Suomea useiden Suomen kärkikastiin kuuluvien aktiivisesti keikkailevien dj:den avulla. Tämän johdosta voit olla varma siitä, että oli kyseessä mikä tahansa CandymanMusic:in julkaisu, on kyseinen kappale herkkua Dance-musiikin ystäville.

Lisää tietoa saa ottamalla yhteyttä:
info@candymanmusic.con
www.candymanmusic.com

Lähetetty: Ke Kesä 09, 2004 4:02 pm
Kirjoittaja Andy
Candyman`n`Friends: You`re the One ((RELOAD)) / CandymanMusic CMCDS-1041

CandymanMusic:in ensimmäinen julkaisu on You`re the One ((RELOAD)) -single Candyman`n`Friends nimiseltä kokoonpanolta. Kappale on vanhaa Candyman:in tuotantoa ja julkaistu Suomessa jo aiemmin Top Records:in kautta. Kappale on remixattu tämän päivän tanssilattioiden tarpeiden mukaiseksi. Kyseinen kappale on saanut videojulkaisunsa Yhdysvalloissa jo aiemmin keväällä 2004. Palaute kappaleesta on ollut positiivista ja yhteydenottoja tämän julkaisun tiimoilta on tullut myös eri puolilta Eurooppaa. Tämän johdosta päätimme antaa Suomen Dance-musiikin ystäville mahdollisuuden ensimmäisenä Euroopassa nauttia tämän vanhan hitin uudelleen miksatusta versiosta, levy-yhtiömme ensimmäisen julkaisun muodossa.
Candyman`n`Friends: Sunshine / CandymanMusic
CMCDS-1042

Kyseessä on jo usean vuoden ajan keikoilla hitiksi todettu kappale. Kappale on pitkän elämänkaarensa aikana nähnyt monta erinäköistä ja kuuloista versiota. Heti kun kappale sai lopullisen muotonsa löytyikin liuta tuottajia, jotka halusivat tehdä oman versionsa kyseisestä kappaleesta.Tältä erittäin rajoitetulta promo-julkaisulta löytyy versioita Suomen Dance-tuottajien kärkikastiin kuuluvilta nimiltä. Remixeistä singlellä vastaa DeCall, sekä eräs erittäin tunnettu Dance-tuottaja, joka esiintyy tällä kertaa salanimellä. Kappaletta on koe-soitettu useilla DJ:llä vuosien ajan, jotta tästä kappaleesta saataisiin hiottua helmi, joka voi soida niin teini-corollassa kuin viimeisen päälle trendikkäillä klubeilla. Nyt tätä erittäin rajattua promo-julkaisua on tarjolla rajattu erä vain nopeimmille suomalaisille dj:lle loppu kesästä.


www.candymanmusic.com
info@candymanmusic.com

Lähetetty: Pe Loka 08, 2004 2:31 pm
Kirjoittaja Andy
Hei kaikki musanikkarit... Ollaan hakemassa uutta/uusia artistia/artisteja lafkallemme, joten pistäkäähän demoja tulemaan....Musalinjauksena on: Dance, Trance, House, Breiks:it yms...

T:Andy / Candymanmusic.com
info@candymanmusic.com

Lähetetty: Ke Tammi 26, 2005 3:18 am
Kirjoittaja maku
Tuli mieleen, että mulle voisi Andy nakata promoja, etenkin jos kiinnostaa saada biisit kuulumaan Kiinassa asti. :)

Olisi kiva soitella siellä mahdollisimman paljon "kotimaista" materiaalia.