11.-13.4.2008 Supergut: Irtiotto!

Kommentoi menneitä tapahtumia

Valvoja: ntf

Avatar
supergut
Silver User
Viestit: 70
Liittynyt: To Helmi 08, 2007 8:25 am
Viesti:

11.-13.4.2008 Supergut: Irtiotto!

ViestiKirjoittaja supergut » Pe Maalis 21, 2008 1:43 am

Kuva


Irtiotto!
Kolme päivää elektronista musiikkia!

Irtiotto! on Supergutin huhtikuun superviikonloppu. Kolmipäiväisen tapahtuman ensimmäinen päivä on pyhitetty elektrolle ja teknolle. Pääesiintyjänämme on ensimmäistä kertaa Suomessa vieraileva MANASYt. Bulgariasta kotoisin oleva MANASYt tulee Supergutiin tarjoamaan livesetin verran raakaa elektroa! Jos olette joskus miettineet, mitä Independence Dayn muukalaiset kuuntelivat iPodeissaan ennen hyökkäystään maahan, tiedätte MANASYt:n keikan jälkeen vastauksen. Teknompaa soundia alkuiltaan tarjoaa Haapaveden ihme Henri Puolitaival ja illan päättää Supergutin härski naistentanssittaja Amok Til Am elektrosetillään.

Lauantaina Supergut tarjoaa monipuolisesti kaikkea hyvää. Startin illalle ampuu Supergutin oma DJ Coultier ja bileet leiskahtavat käyntiin, kun Jyväskylän Bäng Bäng -klubi tuo vieraaksemme DJ Jacedonian. Lauantai-illan pääesiintyjänä on lemmenkipeä nallekarhu - Kalle Karvanen Turusta. Kalle joka tarjoaa bilekansalle acid housea, elektroa ja muuta synkkää menomusaa.

Sunnuntaina vietetään Superchilliä! Tervetuloa viettämään letkeää (krapula)sunnuntaita kylmän oluen ja kuumien toastien ääreen ravintola OttoKoohon. Soittamassa DJ:t Andy Piney, Breaque ja Coultier. Levylautasella pyörii letkeä ainakin dubia, deep housea, downtempoa ja tiesmitämuuta. Mikä parasta, sunnuntain Superchill on täysin ilmainen!

Tervetuloa tekemään Irtiotto! arjesta Supergutiin!

Irtiotto! -lineup

PE: Supergut LIVE
MANASYt LIVE! (Bunker, Kommando 6, MNX, Touchin' Bass / Bulgaria)
Amok Til Am (Supergut / Oulu)
Henri Puolitaival (Edensonic Records / Haapavesi)

VJ Pixheli (Screen visuaalit)

LA: Club Supergut
Kalle Karvanen (X-Rust, RBMA, XOX Records / Turku)
Jacedonia (Bäng Bäng / JKL)
Coultier (Supergut / Oulu)

SU: Superchill
Andy Piney (Sense.fm, Oulu)
Breaque (Tekno Örveltäjät, Oulu)
Coultier (Supergut, Oulu)

Irtiotto! -esiintyjät

MANASYt LIVE!
Bunker, Kommando 6, MNX, Touchin' Bass / Bulgaria

Kuva

MANASYt hails from the twilight zone - post communist Bulgaria. Growing up with Swans, Voivod, Godflesh and singing in hardcore/metal outfits has a big influence on his current sound. In 1998 he moves to USA and totally gets into electronic music. In 2002 starts making his own brand neuro illektro, slowly forming his unique sound. First gets recognized in 2003 by respected german label Kommando 6 releasing the first EP. Numerous releases follow on Touchin'Bass (UK), Roulette Rekordz (Belgium), Karma Ketchup (France). At this time MANASYt resides in Detroit. After appearing on Dave Clarke's "World Service 2" and Andrea Parker's "Nobody's Perfect", MANASYt moves back to Europe in 2005. Until now he has released on more than 15 labels worldwide including Bunker, MNX, Terminal Dusk and Robodust.

The sound : some of his tunes resemble a future horror movie soundtrack, others a visit to a mental clinic but most sound like what exactly hostile aliens would listen to while attacking Earth.

http://www.discogs.com/artist/MANASYt
http://www.myspace.com/manasyt
http://www.manasyt.com

Kalle Karvanen
X-Rust, RBMA, XOX Records / Turku

Kuva

"Laitoin ilmoituksen tänne ihan vaan seikkailun- ja kokeilunhalusta, mutta eihän sitä tiedä jos tästä kehkeytyisi jotain vakavampaakin ;) Olen 183/72 ja luonteeltani rehellinen, mukava, luotettava, huumorintajuinen, tasapainoinen ja urheilullinen nallekarhu täältä Turusta. Olen myös savuton, en juurikaan juo ja tulen kaikkien kanssa hyvin toimeen. Harrastan lehmänkellon kolistelua, levyjen julkaisua X0X Recordsin ja parin muun projektin alla, livemusisointia Technical Directorsin kanssa sekä vinyylien soittelua, jota on jatkunut jo vuosikymmenen ajan."

"Baareissa käyn silloin tällöin ja nyt haluaisinkin sinusta seuraa 12.04.2008 Oulun Supergut Clubille, HTC:hen. Sydäntä lähellä on electro, acid house, italo yms. synkempi rytmimusiikki. Pukeudun yleensä. Ulkonäkö ei ole niin tärkeää, vaan se kuuluisa sisäinen kauneus! Tietenkin olisi kivaa jos meillä synkkaisi heti musiikin suhteen ja saisin sinut tanssimaan. Jos jaksoit lukea koko tekstin ja vielä tämän jälkeen kiinnostaa, niin tervetuloa Ouluun kuulemaan lisää!"

<3 Kalle

www.technicaldirectors.net
www.x0xrecords.com

Jacedonia
Bäng Bäng / Jyväskylä

Kuva

Jyväskylässä BängBäng-klubia pyörittävän Jaakon, alias DJ Jacedonian, musiikissa punaisena lankana on disko: boogie, oldskool house ja italo sekoittuvat uudempaan vanhasta ammentavaan nudiskoon ja elektrodiskoon.

Jaakko aloitti keikkailun vuonna 2001 jyväskyläläisen Niitty-yhdistyksen house-DJ:nä. Juho Kahilaisen kanssa yhteistyönä vuonna 2003 perustettu house-musiikille pyhitetty Phonour-klubi pyöri neljä vuotta ja ehti tuoda vierailulle maan parhaat house-deejiit. House-musiikin juuret kiehtoivat ja saivat Jaakon hyppäämään yhä syvemmälle levylaarien uumeniin aina kohti 80-luvun alun New Yorkia. Disko on täällä taas, ilman peruukkeja ja vailla ironiaa.

www.myspace.com/jaakkol
www.myspace.com/bangbangklubben

Henri Puolitaival
Edensonic Records / Haapavesi

Kuva

Joissakin epävirallisissa lähteissä teknon nuoreksi toivoksikin tituleerattu Henri Puolitaival aloitti perkussiiviset musiikkikokeilunsa vuonna 1996 kunnes vuoden 2001 paikkeilla man–machine –kytkös alkoi hahmottua juontaen tuolloin vahvasti Saksan ja Detroitin maaperältä. Vuosien mittaan paljon ei ole muuttunut, sillä Detroitin tehdasmiljöön henkinen läsnäolo kuuluu edelleen Henrin tuotoksissa, joihin on ennättänyt lukeutua jo muutama digitaalinen julkaisu mm. ranskalaisella Edensonic –labelilla. Nykyään niin Detroit-tekno, pölyinen syntetisaattorifunk, ensimmäisen aallon industrial kuin ankara elektrokin ammennetaan samasta ojasta ja se yhdistyy ennakkoluulottomasti myös tanssilattialla. Your mind goes into programming!

http://www.myspace.com/puolitaival

Breaque
Tekno Örveltäjät / Oulu

Kuva

Breaque on pyöritellyt levyjä säännöllisen epäsäännöllisesti vuodesta 1995, tyylin, aliaksen ja maantieteellisen sijainnin vaihdellessa. Tätä nykyä kovimmassa soitossa ovat rapakon takaiset house -soundit, joista nyt saadaan kuulla sitä diipimpää ja jatsahtavampaa osastoa chillailun merkeissä.

Andy Piney
Sense.fm / Oulu

Kuva

Andy Piney (Antti Mäntysaari). Klassisen pianon ja bändien ohella Antti aloitteli koneellisen musiikin teon 90-luvun lopulla. Viime vuosina mies on keskittynyt lähinnä trancen tuottamiseen, mutta mukana kulkee edelleen demoskene ja pelimusiikkiprojektit. Lähitulevaisuus lupailee myös uusia aluevaltauksia hiukan leppoisamman tasatamppauksen merkeissä.

Amok Til Am
Supergut / Oulu

Kuva

Amok Til Am (Tommi Mäkilä) on Supergutin vakiokalustoa. DJ-uransa hän aloitti Helsingissä 90-luvun alkupuoliskolla ja Ouluun hän siirtyi dE3P -organisaation perustamisten myötä 90-luvun loppupuoliskolla. Uraan on mahtunut keikkoja ympäri Suomen sekä myös USA:n länsirannikolla. dE3P:n lisäksi hän on ollut mukana promoottorina monessa muussa oululaisessa tapahtumassa, sekä ollut yksi edesmenneen The Nation -klubin vetäjistä. Musiikillisesti ura on ollut kokeellinen seikkailu eri tyyleissä, vaihdellen teknosta elektron kautta IDM:iin. Koti on kuitenkin aina löytynyt jostain hikisen raa'an nykyelektron, diskon ja teknon välimaastosta.

Coultier
Supergut / Oulu

Kuva

DJ Coultier (Jari Päivärinta) aloitti dj-keikkailun vuonna 2003. Jarin ensimmäiset keikat toteutuivat yksityis- ja kutsutilaisuuksissa sekä erilaisten bileiden jatkoilla. Ensimmäisistä keikoista erityisellä lämmöllä muistetaan Ylivieska.orgin legendaariset jatkobileet. Monipuolisesta musiikkimausta tunnetun Coultierin suosikkeja musiikkityyleistä ovat techno, detroit/deep & tech house sekä tietysti italo/disco ja elektro. Coultier on toiminut Supergutin organisaattorina ja resident-dj:nä vuodesta 2007 ja hän on lisäksi Ylivieska.org dj-kollektiivin jäsen.

http://www.myspace.com/coultier
http://www.supergut.fi

Tapahtuman tiedot

Ajankohtaiset Irtiotto! -tiedot saat Supergutin www-sivuilta osoitteesta www.supergut.fi. Sivustolla on nähtävissä kuva- ja videomateriaalia edellisistä tapahtumista.

Tapahtumaan on poikkeuksellisesti tarjolla kahden päivän Superlippu, joka oikeuttaa sisäänpääsyyn kumpanakin päivänä. Erillisliput kummallekin illalle maksavat 6 €. Kaikkien Supergutin uutiskirjeen tilaajien kesken arvotaan viisi kahden päivän Superlippu, joten liity tilaajaksi sivuillamme (jos et jo sitä ole)! Voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti.

Yhteenveto

11.-12.4.2008
=========
PE-LA 22-04
HTC / Uusikatu 22
A-oikeudet
K18
Liput: Kahden päivän Superlippu: 10 €, Pe / La: 6 € + eteispalvelumaksu

Superchill 13.4.2008
=============
SU 18-24
OttoK, Pakkahuoneenkatu 22
A-oikeudet
Liput: Ilmainen!
Viimeksi muokannut supergut, Ma Huhti 07, 2008 11:40 pm. Yhteensä muokattu 6 kertaa.
"Wir Sind Super"
www.supergut.fi
sero^
Gold User
Viestit: 171
Liittynyt: Pe Kesä 18, 2004 2:16 pm

ViestiKirjoittaja sero^ » Pe Maalis 21, 2008 1:59 am

Nyt on kyllä kaikki esiintyjät hemmetin kovia!

Lisäjännityksen toki tuo Turun alfauroksen kohtalon kolkin hapokas narahdus. Käykö vonkale haaviin vai pitääkö laittaa lisää resoa.
Avatar
mauno
Gold User
Viestit: 104
Liittynyt: Pe Tammi 11, 2002 2:00 am
Paikkakunta: Oulu
Viesti:

ViestiKirjoittaja mauno » Pe Maalis 21, 2008 2:10 am

Mahtavaa... Hyviä vieraita. Hyvät juhlat tiedossa...Parasta Bulgariasta sitten jugurtin, Turun rakkauskone, Jyväskylän boogiekeikari ja Detroit -skenen nuorin, kypsin ja pikkuvanhin dj Hapixen kultamailta. Ou jeah!
Avatar
Bullman
Gold User
Viestit: 525
Liittynyt: To Tammi 10, 2002 2:00 am
Viesti:

ViestiKirjoittaja Bullman » Su Maalis 23, 2008 11:01 pm

MANASYt haastattelu teaser:

http://www.youtube.com/watch?v=_SFkQU6d4AQ
Oulu Southside Underground (Oulu Scene Blog) O.S.UG
DJ Coultier: Myspace DJ Coultier
DJ bio: Coultier
Avatar
supergut
Silver User
Viestit: 70
Liittynyt: To Helmi 08, 2007 8:25 am
Viesti:

ViestiKirjoittaja supergut » Ti Maalis 25, 2008 4:24 pm

Juliste lisätty, kotisivulla päivitystä!
"Wir Sind Super"

www.supergut.fi
someone
Silver User
Viestit: 97
Liittynyt: Su Tammi 13, 2002 2:00 am
Paikkakunta: Oulu

ViestiKirjoittaja someone » Ti Maalis 25, 2008 4:43 pm

supergut kirjoitti:Sunnuntai: Superchill


Plz, tell me moar
GateWay
Gold User
Viestit: 935
Liittynyt: To Touko 30, 2002 1:15 am
Paikkakunta: Oulu
Viesti:

ViestiKirjoittaja GateWay » Ti Maalis 25, 2008 5:43 pm

Very nice! Hieno kokonaisuus. Ehkäpä tämmöisiä jatkossakin lisää :)
Avatar
supergut
Silver User
Viestit: 70
Liittynyt: To Helmi 08, 2007 8:25 am
Viesti:

Superchill sunnuntaina!

ViestiKirjoittaja supergut » Ma Huhti 07, 2008 11:34 pm

Superchill

Sunnuntaina 13.4. vietetään Superchilliä! Tervetuloa viettämään letkeää (krapula)sunnuntaita kylmän oluen ja kuumien toastien ääreen ravintola OttoKoohon.

Soittamassa DJ:t Andy Piney, Breaque ja Coultier. Levylautasella pyörii letkeä ainakin dubia, deep housea, downtempoa ja tiesmitämuuta. Mikä parasta, sunnuntain Superchill on täysin ilmainen!

Mystinen kolmas päivä on vihdoin paljastunut :D
"Wir Sind Super"

www.supergut.fi
thomas
Gold User
Viestit: 174
Liittynyt: To Tammi 10, 2002 2:00 am
Viesti:

Re: Superchill sunnuntaina!

ViestiKirjoittaja thomas » Ma Huhti 07, 2008 11:38 pm

supergut kirjoitti:Superchill

Sunnuntaina 13.4. vietetään Superchilliä! Tervetuloa viettämään letkeää (krapula)sunnuntaita kylmän oluen ja kuumien toastien ääreen ravintola OttoKoohon.

Soittamassa DJ:t Andy Piney, Breaque ja Coultier. Levylautasella pyörii letkeä ainakin dubia, deep housea, downtempoa ja tiesmitämuuta. Mikä parasta, sunnuntain Superchill on täysin ilmainen!

Mystinen kolmas päivä on vihdoin paljastunut :D


!!

tämä pitää tarkistaa ja koko viikonloppu samalla.

i can has irtiotto, right ?
Avatar
Lowski
Gold User
Viestit: 764
Liittynyt: Ke Tammi 23, 2002 2:00 am
Paikkakunta: Ouluburger
Viesti:

ViestiKirjoittaja Lowski » Ti Huhti 08, 2008 7:08 am

oottehan te ahkeria!
Avatar
kosmo
Gold User
Viestit: 435
Liittynyt: La Syys 07, 2002 1:38 pm
Paikkakunta: Oulu

Re: Superchill sunnuntaina!

ViestiKirjoittaja kosmo » Ti Huhti 08, 2008 8:05 am

supergut kirjoitti:Superchill

letkeää (krapula)sunnuntaita

Soittamassa DJ:t Andy Piney,


You got it all wrong! Antti soittaa kiksua!
sero^
Gold User
Viestit: 171
Liittynyt: Pe Kesä 18, 2004 2:16 pm

ViestiKirjoittaja sero^ » Ti Huhti 08, 2008 12:50 pm

eipä oo tullu pariin viikkoon oltuakaan kolme päivää putkeen kännissä.
minomus
Silver User
Viestit: 94
Liittynyt: To Huhti 05, 2007 12:13 am
Paikkakunta: Oulu
Viesti:

Re: Superchill sunnuntaina!

ViestiKirjoittaja minomus » Ti Huhti 08, 2008 1:50 pm

kosmo kirjoitti:
supergut kirjoitti:Superchill

letkeää (krapula)sunnuntaita

Soittamassa DJ:t Andy Piney,


You got it all wrong! Antti soittaa kiksua!


Hähä, ylläripylläri luvassa... "joojoo, soitan vaikka downtempoa", riiight...
Avatar
Bullman
Gold User
Viestit: 525
Liittynyt: To Tammi 10, 2002 2:00 am
Viesti:

ViestiKirjoittaja Bullman » Ti Huhti 08, 2008 3:18 pm

Nyt on viihdettä koko rahalla ja iliman!

Käy kanssamme karkeloon!
Oulu Southside Underground (Oulu Scene Blog) O.S.UG
DJ Coultier: Myspace DJ Coultier
DJ bio: Coultier
Avatar
supergut
Silver User
Viestit: 70
Liittynyt: To Helmi 08, 2007 8:25 am
Viesti:

Onni suosii uutiskirjeen tilaajaa

ViestiKirjoittaja supergut » To Huhti 10, 2008 11:16 pm

Kahden päivän vapaaliput on arvottu, tsekkaa sähköpostistasi oletko jo voittanut :)
"Wir Sind Super"

www.supergut.fi

Palaa sivulle “Menneet tapahtumat / Past Events”

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 19 vierailijaa