Nostatus - kun rave- ja klubikulttuuri nousi pohjoiseen

Ravintola- ja klubiuutiset, lehtiartikkelit, tiedotteet yms.

Valvoja: ntf

Anni Star
Newbie
Viestit: 2
Liittynyt: Ma Touko 04, 2009 9:47 am
Paikkakunta: Oulu

Nostatus - kun rave- ja klubikulttuuri nousi pohjoiseen

ViestiKirjoittaja Anni Star » Ma Touko 04, 2009 9:57 am

Nostatus on OAMK:n viestinnän koulutusohjelman opinnäytetyönä tehty kertomus elektronisen musiikin kulttuurin historiasta ja nykypäivästä Pohjois-Suomessa. Nostatus on julkaistu printin lisäksi myös nettiversiona. Olemme haastatelleet kirjaa varten lähes puoltasataa henkilöä, joten varmasti sieltä joku tuttukin löytyy!

Kirja on luettavissa kokonaisuudessaan osoitteessa http://nostatuskirja.net

Printtiversio tulee siis painosta huomenna 3.5. ja lähetän sen haastatelluille lähipäivinä. Kirja ei ole opinnäytestatuksesta johtuen myynnissä, mutta jäljelle jääviä kappaleita voi kysellä minulta.

Kommentteja kirjasta saa heitellä sähköpostilla (annkokko(at)students.oamk.fi), tähän ketjuun tai Facebook-groupiin. Kertokaa kavereillekin!

***

Kirjamme tarina lähtee liikkeelle 80-luvulla alkaneesta raveaallon noususta ja sitä ennen tapahtuneesta DJ-kulttuurin rantautumisesta Pohjois-Suomeen. Olemmekin halunneet tarjota lukijoille paitsi faktaa ja ajankuvia myös tunnelmapaloja vuosien varrelta. Tarina pohjoisen konemusiikkikulttuurista kerrotaan artistien, tiskijukkien, tapahtumanjärjestäjien ja ja toki myös kävijöiden suulla – niin kuin se tapahtui.
Oskari
Gold User
Viestit: 180
Liittynyt: Pe Marras 15, 2002 9:00 am
Paikkakunta: Ylivieska

ViestiKirjoittaja Oskari » Ti Touko 26, 2009 8:28 pm

Tämä on kyllä hieno produktio, ei voi muuta todeta! Mukavaa oli etenkin lukea tuttujen sekä "naamatuttujen" kokemuksista. Ja tämä myös raotti sellaista historiaa, joka on osin ollut jo unohdettua tai muuten peitossa.

Pieni miinus siitä, että tuotoksesta oli jäänyt pois muutama siihen mielestäni kuulunut hahmo/organisaatio. Tosin en voi tietää, että kuka haastatteluihin on suostunut/päässyt/jne.

Mutta...kaikenkaikkiaan kulttuuriteko! :) Ja etenkin opinnäytetyönä tämä on varmasti ollut palkitseva.

Palaa sivulle “Uutiset”

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 2 vierailijaa