Case Kuusisaari

Ravintola- ja klubiuutiset, lehtiartikkelit, tiedotteet yms.

Valvoja: ntf

GateWay
Gold User
Viestit: 935
Liittynyt: To Touko 30, 2002 1:15 am
Paikkakunta: Oulu
Viesti:

Case Kuusisaari

ViestiKirjoittaja GateWay » Pe Maalis 23, 2007 9:25 am

Kuusisaaren on siis hankkinut uusi yrittäjäkaksikko ja vanhat on siellä lopettaneet. Yrittäjät tekisivät satojen tuhansien eurojen remontin paviljonkiin ja Kuusisaareen muutenkin, mutta näyttää siltä että kaupunki ja sen asukkaat on vastaan. Kaupunginhallitus/valtuusto halusi tarkempia lisätietoja aikeista ja laittoi asian pöydältä syrjään toistaiseksi, nyt asukasyhteisö valittaa että heidän olisi "lähdettävä kodeistaan metallimusiikin ja teknon ajaksi." Lupia korjaustyöhön ei näytä helpolla heruvan, osa jopa vaatii paikan rauhoittamista joka on mielestäni käsittämätöntä sen keskeisen sijainnin vuoksi. Johan Oululla on Hietasaari... Parisen viikkoa sitten Kalevassa oli näitä yrittäjiä haastateltu ja he toivottivat kaikki tapahtumat tervetulleeksi Kuuskaan kunhan paikka on pistetty kuntoon, nähtäväksi jää järjestetäänkö siellä esim. elektronisen musan menoa eli saastaista teknoa tulevaisuudessa :)

---

Toivoniemen asukasyhdistys huolissaan Kuusisaaresta: http://www.kaleva.fi/plus/juttu646386_page0.htm

Toivoniemen asukasyhdistys vastustaa Kuusisaaren tanssipaviljongin ja Kuuska Oy:n aikeita saneerata kiinteistö niin, että saari olisi ympärivuotisessa käytössä. Asukasyhdistys on lähettänyt kannanottonsa Oulun kaupunginhallitukselle. Asukasyhdistyksen mielestä uusien yrittäjien idea muun muassa vuoden kestävästä bändikisasta soittajille sekä ajatus väen houkuttelemisesta paikalle kovilla esiintyjillä tarkoittaisi selvää häiriötä Toivoniemen ja muiden alueiden asukkaille. "Häiriö on melusaastetta, joka hyvällä syyllä voidaan luokitella selkeäksi ympäristöhaitaksi. Paljon puhutuista desibelirajoista ei ole mitään hyötyä, käytännössä rajaa ei ole olemassa", Toivoniemen asukasyhdistys toteaa kannanotossaan. Asukasyhdistyksen mukaan melusaaste johtaa siihen, että ihmisten on lähdettävä kodeistaan metallimusiikin ja teknon ajaksi. "Tämä rikkoo ihmisoikeuksia, sillä jokaisella on oikeus asua kotonaan, ilman häiriötä, oli se millaista tahansa", toivoniemeläiset toteavat. He toivovat, että Kuusisaarta kehitettäisiin tulevaisuudessa niin, että siitä tulisi kaupunkilaisille viihtyisä puistomainen olohuone varustettuna muun muassa kuntoon laitettavalla uimarannalla.

---
GateWay
Gold User
Viestit: 935
Liittynyt: To Touko 30, 2002 1:15 am
Paikkakunta: Oulu
Viesti:

ViestiKirjoittaja GateWay » Ti Huhti 17, 2007 9:24 am

http://www.kaleva.fi/plus/juttu651783_page0.htm

Kuusisaaren vuokra-aika jatkuu 2015 loppuun

Kuusisaaren huvialueen vuokra-aikaa jatkettiin maanantaina Oulun kaupunginhallituksessa vuoden 2015 loppuun saakka Kuuska Oy:n anomuksesta. Päätös syntyi kaupunginhallituksessa äänin 10-2 vasemmistoliiton Seppo Moilasen ja Paula Grekelän oltua sitä mieltä, ettei vuokra-aikaa ole syytä jatkaa. Kuuska Oy:lle Kuusisaaresta on ollut vuokrattuna hieman alle hehtaarin alue 9 700 neliömetriä. Vuokraehdot säilyvät entisellään. Vuokrasopimukseen tuli nyt viiden vuoden jatkoaika tulevan uuden vuokramiehen toiveesta. Kaupunki ja vuokramies laativat yhdessä Kuusisaaren kehittämissuunnitelman. Vuosivuokra on 3 700 euroa 2010 loppuun ja siitä edelleen 5 000 euroa. Vuokrasopimuksen tarkoituksena on, että Kuusisaaren nykyinen käyttö jatkuu pääpiirteissään.
Läheisen Toivoniemensaaren asukasyhdistys on vastustanut Kuusisaaren ottamista ympärivuotiseen käyttöön.

---

Mielenkiintoista :)
Avatar
psydog
Gold User
Viestit: 337
Liittynyt: Ti Marras 02, 2004 10:11 am
Paikkakunta: Oulu
Viesti:

ViestiKirjoittaja psydog » Ti Huhti 17, 2007 11:32 am

GateWay kirjoitti:Mielenkiintoista :)


Erittäin mielenkiintoista...
:evil: Freedom
:evil: Energy
:evil: Psychedelia
minomus
Silver User
Viestit: 94
Liittynyt: To Huhti 05, 2007 12:13 am
Paikkakunta: Oulu
Viesti:

ViestiKirjoittaja minomus » Ti Huhti 17, 2007 1:52 pm

Napistaan Kiikelistä, napistaan Kuusisaaresta.. jos nää asukasyhidstykset sais päättää, ni Oulun kaikki tapahtumat siirrettäs Haukiputaan puolelle.
GateWay
Gold User
Viestit: 935
Liittynyt: To Touko 30, 2002 1:15 am
Paikkakunta: Oulu
Viesti:

ViestiKirjoittaja GateWay » To Kesä 07, 2007 12:01 pm

Avatar
kosmo
Gold User
Viestit: 435
Liittynyt: La Syys 07, 2002 1:38 pm
Paikkakunta: Oulu

ViestiKirjoittaja kosmo » To Kesä 07, 2007 12:34 pm

Noniin, sinne vaan bileitä... oli siellä vissiin yks tai kaks päivää vapaana :D

Palaa sivulle “Uutiset”

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailija